Новий коворкінг Platforma 6 березня почне роботу на вулиці Боричів тік, на Подолі. Це четверта локація мережі, повідомили The Village Україна у Platforma.

Це буде найбільший коворкінг в Україні, запевняють у мережі – його площа становитиме 4600 метрів квадратних і розрахована на одночасну роботу 800 людей.

Коворкінг розташується в окремій будівлі на 7 поверхах. Перший поверх займатиме великий лаунж з лекційними залами. Тут можна буде орендувати робоче місце на один день (12 доларів на день). Проводитимуть освітні та розважальні івенти для резидентів.

Також на першому поверсі розташують велику ігрову зону з настільним тенісом, більярдом та настільним футболом.

Запровадять і стандартні місячні абонементи на розміщення в лаунж зоні та опен-спейс (розрахований на 30 робочих місць).

На інших поверхах Platforma розташовані офіси для команд будь-яких розмірів: від 2 до 50 і більше осіб.

Також пропонують Head Quarter by Platforma – офіс, який команда коворкінгу оздобить повністю під запит клієнта. Обіцяють облаштувати окрему рецепцію, лаунж, переговорні кімнати та навіть айдентику бренду. Водночас компанії зможуть продовжувати користуватись послугами коворкінгу.

Буде дві лекційні зали: одна на 60 осіб, друга – на 160, також будуть переговорні кімнати з усією необхідною технікою, скайп-кімнати, декілька кухонь і бар. В теплу пору року дах будівлі з виглядом на Поділ і Андріївський узвіз також перетворять на лаунж.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Де

вулиця Боричів тік, 35Б

телефон

067 690 8311


Фото: Platforma