Коворкінг And Work відкрили в ТРЦ Smart Plaza Polytech, напроти станції метро «Політехнічний інститут». 

«Тераса, лаунж-зона, відкритий простір і затишні робочі місця стануть ідеальним місцем для втілення креативних ідей і нових проєктів малого та середнього бізнесу, а також для розвитку стартапів», – розповідають The Village Україна в коворкінгу. 

Дві основні зали коворкінгу назвали Green Space та Orange Space, обидва простори можуть умістити до 16 людей. «У Green Space ви можете зосередитися над проєктом і вибудувати стратегію розвитку своєї справи, адже простір, виконаний у зеленому кольорі й допомагає сконцентруватися. А ось Orange Space підійде експресивним творчим людям, які готові під час обговорення чергової ідеї списати кімнату маркером від стелі до підлоги», – кажуть в And Work.

Ще 16 осіб може вмістити зона-трансформер, яку можна використовувати як робочий простір і лекторій. Також у коворкінгу виділили окремі зони для десятьох людей і два скайп-руми. 

За коворкінг And Work відповідала команда дизайнерів bro.buro. Interior Design Studio

Окрім того, в And Work є тераса з краєвидом на місто. «На траві можна просто розслабитися в м’якому кріслі, а за барною стійкою ввечері приємно провести час з колегами», – кажуть у коворкінгу. Також пропонують відпочинок у лаунж-зоні.

Розташований And Work на п’ятому поверсі ТРЦ Smart Plaza.

 Раніше ми розповідали про перезапуск Fedoriv Hub, новий коворкінг Creative States of Arsenal, Platforma на Подолі, True Office біля палацу «Україна»«Перемога Space» на Ярославовому Валу та цілодобовий коворкінг The Space.

Обкладинка та фото: And Work