Магазин азійських продуктів Asia Foods відкрили на місці кафе «Чашка» на Бессарабці. Після закриття «Чашки» в приміщенні на Великій Васильківській працював заклад «Тут буде».

У Asia Foods великий вибір снеків, супів швидкого приготування і заморожених страв, консервованих фруктів, азійських соусів, напоїв і солодощів. Пропонують чипси з халапеньйо, соус кімчі, лимонади зі смаком лічі й карамельний попкорн. Також у магазині є зона, де можна приготувати собі рамен.

Це другий магазин Asia Foods у Києві, перший працює у ТРЦ Smart Plaza Obolon. 


Коли

10:00-22:00

Де

м. Київ

вулиця Велика Васильківська, 1–3/2


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Чашка Espresso Bar» – це кафе на вулиці Басейній напроти Бессарабського ринку. Ресторатор Ігор Сухомлин відкрив заклад у 2012 році як одну з перших кав’ярень третьої хвилі в Києві. Заклад припинив роботу у 2019 році.

У 2020 році приміщення «Чашки» об’єднали з сусіднім магазином Ferrari, у цьому просторі відкрили Bro Market. Після закриття фудхолу приміщення знову розділили: у колишньому магазині почав роботу новий проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна Mimosa Brooklyn Burger, а «Тут буде» відкрили в колишньому приміщенні «Чашки».

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: Ярослав Друзюк для The Village Україна