Кошти, зібрані під час наступного благодійного заходу «Кураж», не спрямовуватимуть на безбар’єрність кінотеатру «Жовтень», повідомили організатори події.

«Це повʼязано з тим, що ми не зможемо реалізувати проєкт якісно, оперативно й згідно з усіма стандартами у виділений нам для цього час», – пояснили в команді.

У кінотеатрі команда хотіла зробити безбар’єрний вхід, додатково оснастити пандус, зробити доступну вбиральню на першому поверсі й змінити стійки каси, де продають снеки й напої.

Тепер замість кінотеатру оберуть нового реципієнта, якого оголосять згодом. Кошти від попередніх заходів спрямовували на протезування військових і тактичну медицину.

   

У червні 2023-го «Кураж» повернувся до Києва після 20 місяців паузи. До цього літа «Кураж» перебував на безстрокових канікулах після того, як павільйон №19 на ВДНГ, де захід проводили раніше, зруйнували. 

Уже провели два заходи, третій відбудеться 2 й 3 вересня. Новою локацією для заходів обрали гастрохаб Garage на Подолі.

Редакція The Village Україна публікувала фотографії гостей «Куражу». Про повернення «Куражу» також поговорили з його засновницею Альоною Гудковою.