Близько пів мільйона клієнтів Monobank, які взяли участь у пілоті «єПідтримки», отримають тисячу за вакцинацію вже сьогодні, 16 грудня, повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Із 20–21 грудня гроші на віртуальну картку почнуть зараховувати миттєво після схвалення заявки в «Дії».

Також Гороховський анонсував спеціальні пропозиції для власників картки «єПідтримка» від партнерів банку. Це знижки на кіно, концерти й абонементи в спортзал.

Згодом партнерських пропозицій буде більше, повний список з’явиться в застосунку. За один-два дні його треба буде оновити.

Поки що є такі пропозиції:

  • «Планета Кіно»: 4 квитки по 250 гривень і 4 будь-які попкорни (звичайна ціна такого набору – 1500 гривень);
  • Соnсert.uа: річний сертифікат на 1000 гривень (тут немає знижки, зате гроші на сертифікаті не «згорять» через 4 місяці);
  • SportLife: сертифікат на 2000 гривень для оплати будь-якого абонементу в мережі за пів ціни.

Віртуальні картки для участі в програмі «єПідтримка» також відкривають «ПриватБанк», «Ощадбанк», «А-банк», «Альфа-банк» та «Укргазбанк».

Наразі «єПідтримка» працює в тестовому режимі. Із 19 грудня подати заявку на тисячу за вакцинацію зможуть усі, хто має «зелений» сертифікат у «Дії». Тут ми детально розповіли, як це зробити.

Гроші за вакцинацію можна буде витратити впродовж чотирьох місяців після надходження й лише в певних сферах: придбати абонемент у спортзал, сходити до кінотеатру, театру, музею, на концерт або на мистецьку виставку. Також можна буде купити книги та квитки для мандрівок Україною (залізницею й літаками).

Українці старше 60 років зможуть витратити тисячу за вакцинацію на ліки.