Програма «єПідтримка» стартувала в пілотному режимі 13 грудня. Гроші за вакцинацію зможуть отримати ті, хто попередньо записався на тестування бета-версії в «Дії».

Для цього в період з 10 по 12 грудня треба було оновити додаток і відповісти на запрошення до тестування.

За три дні заявки на участь у пілоті подали 1 348 137 людей, повідомив Михайло Федоров. Monobank, «А-банк» та «Альфа-банк» відкрили для учасників програми 1 035 225 віртуальних карт.

Як отримати гроші

У додатку «Дія» треба перейти в розділ «Послуги» й натиснути «єПідтримка». Після цього обрати з переліку банк, через який хочете отримати виплату.

«Дія» перенаправляє в додаток банку для генерування / вибору віртуальної картки, після цього повертає назад у застосунок.

Наразі картки відкривають Monobank, «А-банк» та «Альфа-банк». Партнерами програми також є «ПриватБанк», «Ощадбанк» та «Укргазбанк».


Бета-тестування триватиме тиждень, а 19 грудня послугою «єПідтримка» за такою ж процедурою зможуть скористатися всі, хто має «зелений» сертифікат.

Гроші можна буде витратити впродовж чотирьох місяців після надходження й лише в певних сферах: придбати абонемент у спортзал, сходити до кінотеатру, театру, музею, на концерт або на мистецьку виставку. Також можна буде купити книги та квитки для мандрівок Україною (залізницею й літаками).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі