Другий Всеукраїнський бізнес-саміт Brave Summit пройде 14 липня в просторі інноваційного центру «Промприлад.Реновація», що в Івано-Франківську.

Саміт присвячений інноваціям, зокрема в безпековому секторі та в кризові часи. У програмі чотири панельні дискусії, близько 20 спікерів із бізнес-середовища та сектору публічного врядування.

«Інновації необхідні, особливо в країні, де триває війна. Потреба в інноваціях зростає, коли говоримо про відновлення економіки та конкуренцію на глобальному ринку. Мета Brave Summit – привернути увагу до важливості розвитку підприємництва й інновацій в Україні та розглянути виклики, які з’явились через війну», – пояснює координаторка саміту та керівниця центру підтримки бізнесу «Промприладу» Іванна Погребняк.

У програмі чотири панельні дискусії:

  • Свобода та права на місцях, взаємодія місцевої влади з підприємцями як чинники розширення підприємництва й інновацій у громаді;
  • Інновації як рушій економічного прориву;
  • Підприємництво та безпековий сектор. Інновації на перетині безпеки та бізнесу;
  • Історії трансформації проєктів і бізнесів, які виникли за часів повномасштабної війни.

Серед спікерів – співзасновник Petcube Ярослав Ажнюк, співзасновник стартапу Anima Роман Гавриш, співзасновник Lasertag.net Михайло Обод, економіст Павло Шеремета, проєктна менеджерка Science4Kids Поліна Ліміна й інші.

Участь у бізнес-саміті можна взяти за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.

Brave Summit організовують «Благодійний фонд Промприлад» у партнерстві з Бізнес-школою УКУ в межах проєкту «Центр підтримки бізнесу як місце для нових можливостей відновлення бізнесу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Інформаційний партнер заходу – The Village Україна.


Коли

14 липня,

10:00–21:00

Де

вулиця Української Перемоги, 23



Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перший Brave Summit відбувся 29 липня 2022 року. Подію тоді відвідали понад 200 учасників і 42 спікери з різних регіонів України.


Promprylad Renovation – це інноваційний центр на базі старого заводу, який працює на перетині чотирьох напрямів розвитку регіону: нової економіки й урбаністики, сучасного мистецтва й освіти. Ми вже розповідали, як «Промприлад» змінюється під час війни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі