Бізнес-саміт Brave пройде 29 липня в івано-франківському просторі інноваційного центру Promprylad Renovation.

Учасниками можуть стати власники малого й середнього бізнесу, а також підприємці й менеджери. Програму саміту розділили на три блоки, присвячені масштабуванню бізнесів і виходу на нові ринки, створенню нових продуктів, а також стратегіям компаній і кризовому лідерству.

Квитки на подію коштують 650–890 гривень, їх можна придбати за цим посиланням. Половину коштів, отриманих від продажу квитків, спрямують до фонду Save Ukraine Now.

Учасники можуть сформувати індивідуальний розклад, обравши окремі елементи з кожного потоку.

Серед лекторів і спікерів – засновник UADynamics Максим Музика, засновниця Framiore Наталія Найда, засновник «Кормотех» Ростислав Вовк і засновниця Smakuli Руслана Римарська.

Оновлення 26 липня: Співпраця Brave Summit із Андрієм Козінчуком припинилася 20 липня за згодою сторін, він не буде брати участь у саміті.

Організатори Brave Summit пояснюють, що ціль форуму – надати українським підприємцям інструменти, спільноту й натхнення для розвитку бізнесу і його розширення на нові ринки.

Учасники саміту також зможуть повечеряти у форматі шведського столу, відвідати спільний ланч і матимуть можливість для нетворкінгу.

Проєкт організовують за підтримки Save Business Now від «Промприладу» в партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Захід проходитиме за підтримки Івано-Франківської міської ради та LvBS. Інформаційний партнер заходу – The Village Україна.


Коли

10:00–21:00

Де

м. Івано-Франківськ,

вулиця Української Перемоги, 23

СКІЛЬКИ

650–890 гривень


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Promprylad Renovation – це інноваційний центр на базі старого заводу, який працює на перетині чотирьох напрямів розвитку регіону: нової економіки й урбаністики, сучасного мистецтва й освіти.

Ми вже розповідали, як «Промприлад» змінюється під час війни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі