Пошуковик Bing на основі ChatGPT від Microsoft став доступним у браузері Microsoft Edge для Windows і macOS, ідеться в блозі компанії.

Нова бічна панель відображена у вигляді великої кнопки Bing у верхньому лівому куті браузера Edge. Вона дозволяє використовувати функцію чата, щоби ставити запитання ШІ або створювати тексти для електронних листів чи публікацій.

Наприклад, за допомогою цієї функції можна підсумувати інформацію про певну покупку на сайті або статтю, а також обрати різний тон для публікацій у блогах чи електронних листах.

Microsoft також може інтегрувати штучний інтелект у програми Office, як-от: Teams, Word і Outlook – подібно до Google, який оголосив про плани додати ШІ до Gmail і Google Docs. У Microsoft планують анонсувати ці функції в четвер, 16 березня, зазначає видання The Verge.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


9 лютого Microsoft анонсував нову версію пошуковика Bing, яку розробили на основі технології штучного інтелекту, що використовує чат-бот ChatGPT. Пізніше про запуск власного чат-бота на основі штучного інтелекту також повідомили в Google.

Уже наприкінці лютого Microsoft інтегрував пошуковик Bing, який працює на основі штучного інтелекту ChatGPT, до смартфонів iOS й Android.

Пошук в інтернеті – це Google. Читайте, як Microsoft і штучний інтелект хочуть це змінити.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі