Microsoft інтегрував пошуковик Bing, який працює на основі штучного інтелекту ChatGPT, до смартфонів iOS й Android, ідеться в блозі компанії.

Функцію впроваджують, незважаючи на те, що тестувальники «продовжують знаходити помилки» в деяких відповідях, які надає штучний інтелект, пише The Wall Street Journal.

Компанія додала в Bing можливість ставити запитання голосом, замість того, щоби друкувати їх. Це була функція, яку найчастіше пропонували впровадити тестувальники, додає WSJ.

Крім цього, Microsoft планує інтегрувати Bing у програму Skype.

Наразі пошуковик Bing дозволяє поставити шість питань за одну сесію й 60 питань на добу. Microsoft найближчим часом планує збільшити кількість питань до 100 на добу.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT запустила в листопаді 2022-го компанія OpenAI, яку заснували Ілон Маск і Сем Альтман. ChatGPT уміє створювати тексти, перекладати, вести діалоги, писати вірші й жартувати. Доступність інструменту викликала дискусії щодо академічної доброчесності й дезінформації.

18 лютого ChatGPT запрацював в Україні. Програма не працюватиме лише на тимчасово окупованих Росією територіях, «щоб вороги не використовували її для антиукраїнської пропаганди».


9 лютого Microsoft анонсував нову версію пошуковика Bing, яку розробили на основі технології штучного інтелекту, що використовує чат-бот ChatGPT. Пізніше про запуск власного чат-бота на основі штучного інтелекту також повідомили в Google.


The Village Україна попросили штучний інтелект зробити рекламу для київського ЖК. Ось результати експерименту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі