Із 28 січня користувачі Telegram можуть імпортувати свої чати з інших месенджерів, зокрема WhatsApp, Line і KakaoTalk, повідомляють у блозі компанії.

Імпортувати можна як особисті чати, так і групові.

Переносяться не лише текстові повідомлення, а й документи з відео.


 На початку січня WhatsApp заявив, що з 8 лютого почне передавати персональні дані всіх своїх користувачів компанії Facebook. А хто не згоден, не зможе користуватися застосунком. Після цього аудиторія Telegram збільшилася на 100 мільйонів. Також збільшилася кількість користувачів месенджера Signal, зокрема тому, що його порадив встановити Ілон Маск. З огляду на критику WhatsApp відтермінував запровадження нових правил до травня.

 Американська організація «Коаліція за безпечний інтернет» подала в суд на компанію Google, щоб та видалила месенджер Telegram із магазину застосунків Play Store. На думку організації, Telegram «не робить нічого, щоб поліпшити політику модерації контенту, тож за допомогою месенджера поширюють насильство, екстремізм та антисемітизм». Водночас після штурму Капітолію Telegram заблокував щонайменше 15 екстремістських каналів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі