Ресторан «Чакри» запустили на Ярославому Валу в приміщенні, де раніше працювала бістрономія Chang. Команда розповідає, що від концепції азійського ресторану тимчасово відмовилися з огляду на ситуацію на ринку. Новий формат описують як «сучасний український ресторан».

 

 

«До початку повномасштабної війни ми готували оновлений Chang. 22 лютого закінчили ремонт, але, на жаль, не змогли запустити цей формат, – розповідає в коментарі The Village Україна співвласниця Христина Граненко. – Щиро сумуємо за фо бо, хай саном, немами, спрінг-ролами й локшиною, але маємо бути бізнес-реалістами, тому концепція азійського ресторану Chang залишається у 23 лютого, і сподіваємося, що фурорно оновленим і смачнішим повернеться після Перемоги».

«Ресторація «Чакри» – це сучасний український ресторан про смачну їжу, знайому й зрозумілу всім нам із дитинства, але в сучасній і ненудній інтерпретації. Про цікаві міцні алкогольні напої, тому що в «Чакрах» є сало-сет, тюлькаброт і холодець з едамаме, тож втриматися неможливо. Про гідну карту українських вин, тому що нашій країні точно є чим пишатися. Про своєчасність і  велике бажання власників бути частиною української культури», – додають у команді про новий формат.

У меню закладу є салати, закуски, класичні й смажені вареники, супи, гарячі страви й десерти. Серед переосмислених страв – «український рамен» з курячими кнелями й котлета по-київськи з водоростями вакаме.

З меню:

Салат з сезонними томатами й бринзою – 285 грн

Вареники з щукою й лососем – 365 грн

Борщ із телятиною – 260 грн

Котлета по-київськи з сулугуні й халапеньо – 365 грн

Смажена картопля з солониною – 265 грн

Смажені вареники з картоплею і грибами – 250 грн

Сирні пончики – 225 грн

 

коли

13:00–23:00

де

вулиця Ярославів Вал, 23-А

   

Вʼєтнамська бістрономія Chang почала роботу на Ярвалу у 2017-му. Заклад відзначили премією «Сіль» як відкриття року. У 2020-му ресторан перезапустили, додавши страви інших азійських кухонь.