Кафе Avi почало роботу на Житньому ринку. Стритфуд-формат працює на фасаді ринку, на перетині вулиць Верхній Вал і Житньоторзької.

Це п’ятий заклад мережі Avi від ресторанної компанії «Ресторани Купера» (Kyiv Food Market, Shalom, «Селям»).

 

Фото: Серж Хуцану для The Village Україна

 

 

«Ми вже перевірили формат Avi на інших локаціях, цей заклад є квінтесенцією нашого досвіду і того, як ми бачимо стритфуд», – розповідають The Village Україна в команді. Акцент зробили на одну з опор Житнього ринку, оголивши бетонну конструкцію.

З меню:

Шварма «Чеддер смеш» – 209 гривень

Шварма «Єрусалимська» з фалафелем – 179 гривень

Бургер «Класичний» – 209 гривень

Боул «Кебаб» – 209 гривень

Міні-шварма «Літня класична» – 159 гривень

Картопля фрі – 59 гривень

Хумус із нутом – 99 гривень

Бургер «Аві чікен» – 199 гривень

Боул зі шніцелем – 199 гривень

Комбуча з ананасом і м’ятою – 90 гривень

Пиво Kyiv Lager – 95 гривень

Крім шварми, пропонують боули, хумус і бургери. У закладі сім посадкових місць, здебільшого він розрахований на take away.

Протягом п'яти днів з моменту відкриття дві шварми продаватимуть за ціною однієї. «З нагоди відкриття подвоюємо твоє замовлення на шварму з 18 по 22 серпня включно», – додають в Avi. Також із 23 серпня Avi на Житньому почне працювати на доставку в Glovo.

   

Раніше в цьому приміщенні працював заклад Kabasyk із хот-догами.

   

Avi – це мережа кафе із шаурмою від ресторатора Алекса Купера (Kyiv Food Market«Молодість»Shalom). Перший заклад у листопаді 2022 року відкрили біля площі Льва Толстого, другий – як корнер на фудхолі Kyiv Food Market, третє кафе запустили біля Бессарабської площі, а четверте – в колишній будівлі трамвайної диспетчерської біля Львівської площі як Avi Kiosk. Детальніше про формат і відкриття мережі Алекс Купер розповідав в інтерв'ю The Village Україна.

   

Коли

11:00– 21:00

Де

вулиця Верхній Вал, 16