У селі Лісники під Києвом 7 листопада відкрили новий McDonald’s, повідомляють у мережі.

Будівництво закладу майже повністю завершили в лютому 2022 року. Відкриття раніше планували на березень.

У новому закладі є 111 місць для гостей усередині й 136 на терасі. Також є MacDrive із двома лініями в’їзду: «Завдяки розташуванню на жвавому перехресті до ресторану буде зручно приїжджати також жителям сусідніх міст і сіл», зазначають у мережі. Поруч із закладом збудували укриття для працівників і відвідувачів.

Заклад працюватиме з 9:00 до 21:00. Його будуть закривати під час повітряної тривоги. Роботу поновлюватимуть за годину після її скасування. Також ресторан не буде працювати під час відключення електроенергії.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Лісники – село в Обухівському районі Київської області, розташоване за 23 кілометри від Києва.


Мережа McDonald’s не працювала в Україні понад пів року, від початку повномасштабної війни Росії проти України й до вересня.

Спочатку відновили роботу ресторани в Києві, потім почали роботу ресторани у Львові, Тернополі й Борисполі, Житомирі, Івано-Франківську, Вінниці та Рівному. Наразі у Києві та області працюють 40 закладів McDonald’s, а загалом в Україні – 53.

У Львові також запустили новий заклад у Сихівському районі. Водночас стало відомо, що McDonald’s у приміщенні ТЦ «Глобус», що на майдані Незалежності в Києві, закриють.

Редакція The Village Україна розпитувала ринок, як на нього вплинула відсутність фастфуд-гіганта, як-от McDonald’s, і чи встиг хтось частково закрити цю нішу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі