McDonald’s у приміщенні ТЦ «Глобус», що на майдані Незалежності в Києві, закриють, повідомила пресслужба компанії у відповідь на запит редакції видання «Перший Криворізький».

«McDonald’s в Україні продовжує активну підготовку до відновлення бізнесу й відкриття ресторанів у Києві й на заході України. У процесі підготовки відбуваються робочі зміни, серед яких рішення закрити два ресторани: у Києві (ТРЦ «Глобус») і Кривому Розі (на вулиці Лермонтова, 37)», – цитує видання відповідь пресслужби.

За словами представників компанії, заклади закривають через їхню фінансову неефективність, і таке рішення розглядали ще до початку повномасштабної війни.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ресторани McDonald’s не працюють в Україні з 24 лютого «з міркувань безпеки».

На початку серпня у McDonald’s заявили, що компанія буде поетапно буде відновлювати роботу «деяких закладів у Києві й на заході України», тобто займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани й підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, а працівників – до повернення на роботу. Але коли власне відкриються заклади, поки невідомо.

Ми вже писали про пів року життя в Україні без McDonald's. Читайте, як на ринок вплинула відсутність фастфуд-гіганта й чи встиг хтось частково закрити цю нішу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото й обкладинка: Globus