McDonald’s запускає новий ресторан у Сихівському районі Львова, поновлює роботу закладу в Івано-Франківську й двох закладів у Київській області.

Івано-Франківськ

В Івано-Франківську знову працює McDonald’s на вулиці Миколайчука. Графік роботи закладу: 09:00–21:00. Заклад призупиняє роботу під час повітряної тривоги.

Київська область

Відтепер McDonald’s працює в Білій Церкві, на проспекті Незалежності, і в Броварах, на вулиці Київській, 239. Графік: 09:00–21:00. 

У Києві працюють уже 26 ресторанів McDonald’s (й один у Софійській Борщагівці).

Львів

У Львові, у Сихівському районі, запускають новий McDonald’s, повідомив мер міста Андрій Садовий.

Заклад відкрили на проспекті Червоної калини, 60-Б. Двоповерховий ресторан вміщує 235 гостей і має 155 місць у залі та ще 80 на терасі. У залі працюють сім терміналів самообслуговування, а також McDrive із двома лініями в’їзду, де уперше у Львові встановлені цифрові дисплеї для меню. Для доставки McDelivery облаштували окрему кімнату для кур’єрів.

Ресторан планували відкрити у березні 2022-го, у лютому приміщення було майже повністю готове, повідомляє команда McDonald’s у коментарі The Village Україна. 

Протягом наступних двох місяців в Україні планують відкрити ще два заклади, які були майже повністю добудовані до початку повномасштабного вторгнення.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Фастфуд-мережа McDonald’s не працювала в Україні понад пів року, від початку повномасштабної війни Росії проти України й до вересня.

Спочатку відновили роботу ресторани в Києві (зараз уже працює понад 30 закладів в столиці), потім почали роботу ресторани у Львові, Тернополі й Борисполі.

Редакція The Village Україна розпитувала ринок, як на нього вплинула відсутність фастфуд-гіганта, як-от McDonald’s, і чи встиг хтось частково закрити цю нішу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі