McDonald’s 20 вересня відкриє три ресторани в Києві. 

Це ресторани на лівому березі Києва. Вони працюватимуть лише на доставлення McDelivery (її забезпечує компанія Glovo).

McDonald’s запускає ресторани:

  • на Бажана, 3-В, біля станції метро «Харківська»;
  • на Гришка, 7, біля станції «Позняки»;
  • на проспекті Гагаріна, 2-А, на «Дарниці».

Ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 (або згідно з графіком роботи ТРЦ, якщо заклад розташований усередині) і закриватимуться під час повітряної тривоги. Водночас команда буде видавати вже оплачені замовлення.

Приблизно за тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у столиці й у різних містах на заході країни.

Ресторани для відвідувачів відкриють на початку жовтня та можна буде скористатися послугою МакДрайв й експрес-вікнами. Відновлення роботи закладів у Києві й на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ресторани McDonald’s не працюють в Україні з 24 лютого «з міркувань безпеки».

У червні український Forbes із посиланням на керівницю одного з київських ресторанів писав, що мережа нібито планує відновити роботу в серпні 2022 року, а міністр закордонних справ Дмитро Кулеба казав, що МЗС переконує керівництво McDonald’s відновити роботу в Україні.

11 серпня в компанії заявили, що роботу «деяких закладів у Києві та на заході України» відновлюватимуть поетапно. Зокрема, займатимуться відновленням ланцюгів постачання продуктів і підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, а працівників – до повернення на роботу.

У вересні 2022 року стало відомо, що деякі заклади McDonald's уже точно не поновлять роботу: ресторан у ТЦ «Глобус» на Майдані Незалежності, а також у Кривому Розі закривають через фінансову неефективність. Це рішення розглядали ще до початку повномасштабного вторгнення.

Ми вже писали про пів року життя в Україні без McDonald’s. Читайте, як на ринок вплинула відсутність фастфуд-гіганта та чи встиг хтось частково закрити цю нішу.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.