McDonald’s поетапно буде відновлювати роботу «деяких закладів у Києві й на заході України», заявили в компанії.

Після тривалих консультацій й обговорень з українськими посадовцями, постачальниками й фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання своїх співробітників повернутися до роботи, McDonald's вирішив «запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві й на заході України».

Це означає, що в компанії будуть займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани й підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, а працівників – до повернення на роботу, впроваджуватимуть протоколи безпеки для гостей і співробітників. Але коли власне відкриються заклади, поки невідомо.

Очільник українського МЗС Дмитро Кулеба стверджує, що McDonald’s відновить роботу деяких закладів Україні, але «підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ресторани McDonald’s не працюють в Україні з 24 лютого «з міркувань безпеки».

У червні український Forbes із посиланням на керівницю одного з київських ресторанів писав, що мережа нібито планує відновити роботу в серпні 2022 року.  Але на початку серпня керівниця відділу зв’язків із громадськістю Алеся Муджирі в коментарі «Бабелю» стверджувала, що McDonald’s не планує відкривати заклади в Україні в серпні 2022 року.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба казав, що МЗС переконує керівництво McDonald’s відновити роботу в Україні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі