Доставка дня – новий сервіс доставки GudFood at Home від компанії GudFood, що спеціалізується на корпоративному харчуванні. 

«Улюблені домашні страви за десять хвилин. Пельмені, равіолі, лазанью, котлети, сирники та інші страви доставляємо свіжомороженими вам додому», – кажуть у GudFood at Home.

Саша Гудков

засновник
GudFood at Home

Упродовж семи років у нашому сімейному бізнесі GudFood ми організовуємо корпоративне харчування для 200 компаній щодня. У нас власне сертифіковане виробництво повного циклу на 1500 м², де ми готуємо обіди з доставкою для тисяч співробітників кожен день.

З оголошенням карантину 90% компаній пішли на віддалену роботу. Ідея зробити поворот на 180 градусів і створити продукт для B2C була прийнята швидко. Усі процеси вже налаштовані, технологія приготування напівфабрикатів і заморозки також була. Далі перед нами було завдання обрати страви, які будуть не просто розв'язувати проблему обіду або вечері, але і частково замінювати ресторан: тому, крім звичних страв, ми додали лазанью, равіолі, аранчіні, соуси й круасани.

У меню – прості страви на зразок пельменів, котлет і фрикадельок. Також пропонують два види заморожених круасанів: «Французький круасан із маслом» (125 грн за 6 шт) і «Шоколадний круасан» (155 грн за 6 шт).

Окрім того, доставляють каву у зернах від локального обсмажувальника Fresh Black і вино від дистриб'ютора Roots.

з Меню:

Українські пельмені – 55 грн за 500 г

Лазанья – 80 грн за 450 г

Равіолі зі шпинатом і крем-сиром – 90 грн

Жульєн – 60 грн за 250 г

Куряча котлета – 90 грн за 400 г

Як замовити: За посиланням і за номером 068 674 99 80. Приймають замовлення щодня, крім суботи. Доставляють на власних авторефрижераторах. Замовлення, оформлені після 19:00, доставляють через день. Мінімальна сума замовлення по Києву – 300 гривень. За місто – 500 гривень. Доставка за місто коштує 100 гривень. 

«Запускаючи новий бренд, ми одразу подбали про соціальну відповідальність – ми вирішили передавати 10% прибутку на благодійність, підтримуючи громадську організацію «Suka Zhizn», яка допомагає безпритульним людям», – додають в GudFood at Home.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: GudFood at Home