Доставка дня – заклад True Burger Bar, що спеціалізується на бургерах. 

«Соковитий барбекю-бургер, курячі крильця в соусі Jack Daniel’s, хрустка картопля фрі та гірчичні огірки. А ще прохолодний цитрусовий лимонад у подарунок. Пропонуємо замовити все це прямо зараз і влаштувати пікнік на балконі», – кажуть у закладі.

У меню – шість видів бургерів від 158 до 278 гривень. Також пропонують гарячі закуски на зразок картоплі фрі (45 грн), чикен-стріпс (128 грн) і фіш-енд-чипс (148 грн). Окрім того, комбо-пропозиції. Наприклад, два бургери, стрипси й крильця (572 грн). 

з Меню:

Бургер із куркою – 158 грн

Класичний бургер із яловичиною – 218 грн

Барбекю-бургер – 218 грн

Мексиканський бургер із яловичиною – 218 грн

Трюфельний бургер із яловичиною – 218 грн

Big Diablo Burger – 278 грн

Як замовити: на сайті, за номером 099 010 99 93 та в сервісах Uber Eats, Glovo й Raketa. Приймають замовлення з 11:00 до 21:00. Також працює опція самовивозу із закладу на Хмельницького. 


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати в такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували в рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Також ми підбили перші підсумки рубрики «Доставка дня» – перші 25 публікацій.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим і дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: True Burger Bar