«Доставка дня» – гастрономічні хот-доги від Bistro Bistro, моноформату на вулиці Івана Франка та регулярного учасника фестивалів вуличної їжі.

Заклад Яна Монастирського закінчив оновлення приміщення та знову почав доставляти хот-доги. «Ми закінчили ремонт і знову рвемося в бій! Готові відбити будь-яку вашу атаку», – кажуть у Bistro Bistro. «У виконанні всіх санітарних норм під час карантину можете не сумніватися,  як ви не сумнівалися майже шість років до цього», – додає Монастирський.

Наприклад, пропонують класичні хот-доги «Джованні» з молочною сосискою, соусом із сирів дор-блю та горгондзолою й помідором, «Чикаго» із сосискою, сирним і червоним соусом, а також смаженим беконом і зеленню.

з Меню:

Хот-дог «Джованні» – 76 грн

Хот-дог «Чикаго» – 72 грн

Хот-дог «Лаціо» – 78 грн

Хот-дог «Нью-Йорк»– 72 грн

Хот-дог «Костас» –76 грн

Як замовити: замовлення на доставку приймають за номером 066 906 81 61, а також через сервіси доставки Uber Eats, Glovo та Raketa з 11:00 до 21:30. «Якщо на вашу адресу не возять, можемо доставити в будь-яку точку міста на таксі», – додають у Bistro Bistro.

Також є опція самовивозу із закладу на Франка, 27/31. Для цього просять зробити замовлення заздалегідь телефоном. Кажуть, що до хот-догів тоді додадуть безкоштовну фільтр-каву: «На знак подяки за підтримку в цей злегка тривожний час».


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, підтримавши таким способом ресторанний бізнес у час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.


 Bistro Bistro працює в оновленому закладі на вулиці Франка, неподалік із перетином з вулицею Хмельницького. Раніше точки працювали на Хрещатику, вулиці Великій Васильківській, закладі Nevinniy Bar на Шота Руставелі, а також фудкортах «Бухта Food Station» і ЮБК.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Bistro Bistro