Доставку із закладів «БПШ»Pinzarella, Mushlya, Dogz & Burgerz, Philadelphia Roll & Bowl та «Барсук» запустила «Сімя ресторанів Дмитра Борисова». Приймають замовлення через сайт проєкту.

«Дмитро Борисов запустив власний сервіс доставки їжі та напоїв по Києву – 1 euro delivery. Тестову версію проєкту було підготовлено за добу в партнерстві з IT-компанією dots.platform», – розповідають у мережі. 

«Умови доставки універсальні: замовлення доставляються в будь-яку точку міста, обмежень щодо суми мінімального замовлення немає, будь-яка доставка коштує 50 гривень, а ціни на страви такі ж, як були в меню закладів», – уточнюють в «Сімї ресторанів Дмитра Борисова».

з Меню:

Шаурма «Суперм'ясо» – 59 грн

Борщ зі сметаною та салом – 79 грн

Сендвіч зі стейком із тунця – 89 грн

Пінца «Чотири сири» – 109 грн

Бургер Beyond Meat – 89 грн

«Наприклад, за 49 гривень можна замовити шаурму з «БПШ» або бургер із Dogz & Burgerz. За 69 гривень – казанок мідій у вершковому соусі. За 79 гривень порцію диких аргентинських креветок із гарнірами та соусами від Mushlya», – додають у компанії.

Як замовити: замовлення на доставку приймають через сайт із 12:00 до 20:00. Інші окремі формати «Сімї ресторанів Дмитра Борисова» працюють зі службами доставки Uber Eats, Glovo та Raketa.


 Раніше Дмитро Борисов запустив доставку «конструкторів їжі» – інгредієнтів для приготування страв власноруч.

 Інтерв'ю Дмитра Борисова The Village Україна про нову українську кухню та плани на нові формати.


 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, щоб підтримати у такий спосіб ресторанний бізнес під час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова»