«Доставка дня» – піца із закладів Veterano Pizza від Veterano Group, групи бізнесу, що обєднує підприємців-ветеранів АТО.

«Ми доставляємо піцу з трьох закладів у Києві. Також у нас є опція безконтактної доставки. Для цього треба заздалегідь обрати опцію при замовленні й сплатити замовлення. Курєр візьме з собою спеціальну підставку, яка допоможе передати піцу без контакту», – розповідає у коментарі The Village Україна засновник Veterano Pizza Богдан Чабан.

В асортименті є 16 видів піци від «Маргарити» до авторських на зразок піц із лососем і моцарелою, а також куркою і сиром горгондзола. Крім того, є можливість замовити піцу з двома смаками: для цього приготують дві різні половини однієї піци. 

з Меню:

Піца «Українська» – 160/250 грн

Піца «Гавайська» – 160/250 грн

Піца «Вегетаріана» – 140/200 грн

Піца «Прованс» – 170/250 грн

Піца «Чотири сири» – 170/250 грн

Також Veterano Pizza пропонує «підвісити» піцу – придбати страву для тих, хто цього потребує. «Наша піцерія у Маріуполі возить «підвішені» піци військовим на передову, а київські заклади – у військовий шпиталь. Коли почалася історія з пандемією, ми зрозуміли, що така само підтримка знадобиться й медикам. Достатньо зайти на сайт і сплатити замовлення», – розповідає засновник Чабан. Зокрема, придбати можна піци для персоналу 5-ї і 13-ї станцій швидкої допомоги. Згодом планують почати передавати піцу й у лікарні, додає Чабан. 

Як замовити: замовлення на доставку приймають на сайті або за номером 0 800 337 672; з 11:00 до 22:30.

Зона доставки Veterano Pizza

 У рубриці «Доставка дня» The Village Україна щодня розповідає про один заклад, у якому варто замовити доставку, підтримавши таким чином ресторанний бізнес у час карантину.

 Раніше ми збирали гід із кількома десятками київських закладів, які працюють на доставку. Також ми запитували у рестораторів, як криза вже вплинула на бізнес.


 Першу піцерію Veterano Pizza відкрили біля Майдану на вулиці Софіївській. У тому ж приміщенні в січні відкрили Veterano Bar.

 Veterano Pizza нещодавно відкрили піцерії на Позняках і в Борисполі.

 Veterano Group – це компанія, що об’єднує бізнеси, засновані ветеранами АТО. У мережу входять понад десять піцерій Pizza Veterano, 16 кав’ярень Veterano Coffee, моноформат Veterano Brownie та охоронна компанія Veterano Guard.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Veterano Pizza