Веганський хаб Vegan Boom Store, що об’єднує фудкорт, супермаркет і подієвий майданчик, розпочинає роботу 1 березня у будівлі «Київпроекту» на вулиці Хмельницького. 

«Це проект, який не має аналогів в Україні. Це водночас торговельно-розважальний центр і сталий соціально-економічний маркет. Власне, ми хотіли об’єднати в одному проекті все, що треба для життя – місце, де можна поїсти, маркет, де можна щось купити, а також простір для розвитку, спорту і розваг», – коментує The Village Україна виконавчий директор Vegano Hooligano Рудольф Краєвський.

Особливість формату – робота в цілодобовому режимі. У режимі 24/7 комплекс почне працювати в понеділок, 4 березня. Уже зараз Vegan Boom співпрацює із сервісами доставки Uber Eats та Glovo, у майбутньому планують залучити й місцеві сервіси доставки.

«Це проблема, яку ми знаємо самі. Що робити вегану, якщо певний продукт йому потрібен уночі? Ми хотіли, аби товари, необхідні для життя веганів, були доступні у будь-який час», – каже Краєвський.

У межах Vegan Boom працює новий проект «Vegano Hooligano: Паста, піца, суші, рис», веганський фастфуд «Нікого не їм» і детокс-бар Bliss Bar. «Нікого не їм» доповнять звичне меню кондитерськими виробами, а Bliss Bar, окрім смузі, пропонуватиме їжу.

«Свого часу Vegano Hooligano вивів на ринок новий стандарт фалафелю, але через це люди почали думати, що Vegano Hooligano – це тільки фалафель. Тому меню нового закладу – всі кухні світу», – додає Краєвський про меню «Паста, піца, суші, рис».

Окрім того, при вході до закладу працює магазин веганських товарів. В асортименті продукти від українських та закордонних виробників, а також екологічна побутова хімія та предмети особистої гігієни на зразок туалетного паперу та серветок. Зокрема, представлена продукція українського виробника Delamark. «У нас є тисяча найменувань товарів для життя, при виробництві яких не постраждала жодна істота», – каже керівник Vegano Hooligano.

Найближчим часом у Vegan Boom почне роботу магазин товарів zero waste, яким займається перший київський шоурум екотоварів Ozero.

 Також у межах Vegan Boom Store працюватимуть коворкінг, магазин із брендами екологічного одягу, лекторій, чайний клуб, кіноклуб і зона для занять йогою від Avatar Yoga Fest. 

 Vegan Boom Store розташований у будівлі Д на території комплексу «Київпроект», ліворуч від входу на подвір’я і фудкорт Khreshchatyk Food Fest. Раніше у приміщенні на 250 квадратних метрів працював фудкорт City Lunch.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

10:00-22:00

Де

вулиця Хмельницького, 16-22

телефон

067 456 80 28

Фото та обкладинка: Vegan Boom Store