Новий заклад мережі Vegano Hooligano розпочинає роботу 15 лютого у фудкорті на подвір’ї «Київпроекту» на вулиці Богдана Хмельницького. 

Новий Vegano Hooligano має назву «Паста, піца, суші, рис», його запускають у межах проекту Vegan Boom Store, який об’єднає «зелений» фудкорт, супермаркет веганських продуктів і подієвий майданчик. Повноцінне відкриття відбудеться 1 березня – разом із черговим фестивалем Kyiv Vegan Boom.

Засновник Vegano Hooligano Рудольф Краєвський

«Це проект, який не має аналогів в Україні. Це водночас торговельно-розважальний центр і сталий соціально-економічний маркет. Власне, ми хотіли об’єднати в одному проекті все, що треба для життя – місце, де можна поїсти, маркет, де можна щось купити, а також простір для розвитку, спорту і розваг», – коментує The Village Україна виконавчий директор Vegano Hooligano Рудольф Краєвський.

Vegan Boom Store розташований у будівлі Д на території комплексу «Київпроект», ліворуч від входу на подвір’я і фудкорт Khreshchatyk Food Fest. Раніше у цьому приміщенні працював City Lunch.

На запуску в березні на фудкорті повноцінно працюватимуть веганський фастфуд «Нікого не їм» і детокс-бар Bliss Bar. 15 лютого проект запустять з новим меню від Vegano Hooligano «Паста, піца, суші, рис» у форматі «веган-ф’южн».

З Меню:

Піца Hooligano – 90 грн

Піца з чотирма видами веганського сиру – 120 грн  
Піца з веганським салямі – 100 грн
Паста «Веганезе» – 60 грн

Веганська карбонара – 65 грн
Суші Light – 75 грн
Cуші Fusion – 80 грн
Рис Asian – 60 грн

Також у березні запустять супермаркет Vegan Boom Store, у якому представлять товари від близько сотні виробників і постачальників здорової їжі та zero waste продукції. «Загалом на полицях буде більше тисячі позицій зі знаком веган, включно не лише з їжею рослинного походження, а й побутовими товарами на противагу побутовій хімії», – коментує Краєвський.

Окрім того, у просторі планують проводити щоденні заходи: заняття з йоги, майстер-класи та лекції про здорове харчування.

Після запуску 1 березня Vegan Boom Store планує почати роботу в цілодобовому режимі – і як магазин, і як сервіс доставки.

 Початок роботи нового Vegano Hooligano – 15 лютого о 17:00.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

цілодобово (з 1 березня)

Де

вулиця Хмельницького, 16-22

телефон

067 456 80 28

Фото та обкладинка: Vegan Boom Store