Другий заклад формату «Білий налив» розпочинає роботу в Києві на бульварі Шевченка. Відкриття відбудеться 27 лютого об 11:00.

Запускають заклад на правах франшизи. «Дмитро Борисов відкрив проект за програмою менторства з молодим підприємцем Володимиром Сільченком», – кажуть у «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». 

«Цього разу ми намагалися створити студентське, одночасно красиве та бунтарське місце, присвячене гедонізму. Наприклад, виділили простір для двох діджейських пультів – тож плануємо багато вечірок. Крім того, ми зробили 25 різних локацій для інстафото. Тут і 2,5-метровий неоновий хот-дог, і бюст Шевченка з яблучком, посилання на роботу Магрітта», – розповідає Сільченко.

Розташували «Білий налив» в історичній будівлі напроти вулиці Петлюри, у якій раніше працювали залізничні каси.

У супровідних матеріалах до відкриття закладу обігрують ситуацію навколо виставки «Квантовий стрибок Шевченка. Метро».

Автор робіт Олександр Грехов дав дозвіл на використання плакатів. «Мова йде не лише про те, щоб актуалізувати образ Тараса Шевченка. Ми також хочемо донести, що він був не старим із вічно сумним поглядом, а прогресивною людиною свого часу і так, як ми, ходив на «вечірки», випивав, веселився і сміявся», – коментує The Village Україна Грехов.

«До того ж, після вандалізму та постійних погроз, проект став ще більш відкритим: з'явився доступ до матеріалів для всіх охочих, права на використання «Квантовий стрибок Шевченка» передані Національному музею Шевченка, а комунікація «Білого наливу» є однією з форм цієї відкритості», – додає автор виставки.

У нового «Білого наливу» той самий формат: хот-доги (класичний та вегетаріанський), устриці, яблучний пиріг і пиріг з куркою, а також сидр, пунш і лимонади – по 29 гривень.

Окрім того, зараз у «Білих наливах» можна замовити подвійний хот-дог за 39 гривень. Невдовзі у продажу з’явиться хот-дог із додатковим сиром.

 Перший «Білий налив» відкрили у квітні 2018 року в Києві.

 У травні формат розпочав роботу в Луцьку. Також «Білий налив» запустили у ЛьвовіХаркові та Одесі.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

10:00-23:00 (з неділі по четвер), 10-00:02:00 (п'ятниця та субота)

Де

бульвар Шевченка, 36-А