Моноформат хот-догів і сидру «Білий налив» від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» розпочинає роботу у Львові.

Офіційне відкриття закладу, який працює на умовах франшизи, відбудеться 15 жовтня о 12:00. Відкрили заклад на вулиці Академіка Гнатюка. За інтер'єр відповідали дизейнери брати Юдіни (Takava, Reber Bar).

 Із самого початку ми планували, що «Білий налив» буде розвиватися за франшизою. Протягом перших місяців роботи ми отримали понад сто замовлень з різних міст та країн. Львів був один із першим. Ми раді, що знайшли тут партнера, з яким плануємо відкрити п'ять сидерій у різних частинах міста.

Ми досить відповідально готувалися до цього моменту: будували логістичний центр, прописували та перевіряли стандарти. Нам дуже важливо, щоб кожен «Білий налив» мав свій настрій, свою емоцію, але водночас чітко відповідав очікуванням щодо якості та швидкості. Наразі ми в захваті від локації і дуже сподіваємося на те, що це –початок фанової, популярної гастрономічної історії.

Дмитро Борисов, засновник «сім’ї ресторанів дмитра борисова»

У закладу такий самий формат, як у точках у Києві та Луцьку: компактне меню з цінником у 29 гривень та швидка подача. Зокрема, подають сидр, пунш, настоянки, пироги з куркою і яблуками, а також веганські та класичні хот-доги.

 Перший «Білий налив» відкрили у квітні у Києві. У травні формат розпочав роботу у Луцьку.

 За словами Борисова, найближчим часом на умовах франчайзу у Львові незабаром розпочнуть роботу п'ять закладів «Білий налив».

 На честь відкриття «Білий налив» у Львові протягом всього дня пригощатиме сидром та хот-догами всіх, хто встановить у соцмеражах аватарку з символікою бренду.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

10:00-23:00

Де

вулиця Академіка Гнатюка, 4

Фото: Олексій Мандзій для The Village Україна, «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова»