Сидерія Дмитра Борисова «Білий налив» розпочинає роботу за франшизою у Луцьку. Заклад почне працювати у тестовому режимі в ТРЦ «ПортCity» 9 травня, офіційне відкриття відбудеться 10 травня.

Дмитро Борисов перед фасадом «Білого наливу» на Хрещатику / Анна Бобирєва для The Village Україна

Як і в закладу на Хрещатику, який розпочав роботу в квітні, особливістю луцького «Білого наливу» є демократичний формат: усі продукти тут можна придбати за 29 грн. Для цього у закладах створили єдині технологічні потужності й продумали систему логістики.

Хот-доги у «Білому наливі» пропонують у двох видах – класичному і вегетаріанському. У вегетаріанській версії використовують сосиску з білка рослинного походження сейтану.

Фото «Білий налив» (Луцьк)

Два види у закладі й пирогів – солоні з куркою і солодкі з яблуками. Також за 29 грн продають у «Білому наливі» й устриці.

Окрім хот-догів і сидру, тут пропонують яблучний пунш – гарячий напій із корицею та бодяном. Також подають яблучні наливки – їх можна взяти з собою у тарі 100, 200 і 500 мл, а також у подарунковому тубусі.

У Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова кажуть, що замовлення на франшизу «Білий налив» надійшло до мережі ще до запуску першого закладу в Києві – у грудні 2017 року.

«Перші 100 гостей, які прийдуть до нас сьогодні, отримують безкоштовно один напій на вибір (сидр або настоянку) та одну страву», – кажуть у закладі.

Коли

10:00-00:00

Де

м. Луцьк, ТРЦ «ПортCity», вулиця Сухомлинського, 1

Телефон

095 323 87 08

ФОТО: «Білий налив»