Дві події до місяця прайду в Closer, пікнік у «Самосаду», концерт The Koma Koma – зібрали події для ваших вихідних у місті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Пікнік від Zmist й «Афтернун»


Кафе навпроти «Самосаду» «Афтернун» організовує недільний пікнік із гриль-вечіркою, можливістю приміряти речі від Zmist й отримати портрет від Влади Романченко за донейт. Усі зібрані кошти з фотозони організатори відправлять на актуальний благодійний збір.

Коли: неділя, 18 червня, 12:00–16:00

Де: «Самосад», вулиця Волоська, 17/18

Ярмарок «Благодійна бавовна» на Житньому


У цю суботу на Житньому ринку відбудеться ярмарок, на якому будуть фудкорт із прохолодними напоями, ігри, лотерея, аукціон і музика. Ціль заходу – зібрати 120 тисяч гривень, щоб придбати шість рацій Motorola для підрозділу морської піхоти ССО.

Коли: субота, 17 червня, 14:00–21:00

Де: Житній ринок, вулиця Верхній Вал, 16

Best Party Vol. 4


Юлія Лункова організовує четверту тематичну вечірку ком’юніті, «щоб понетворкати та зробити добру справу». Цього разу збирають кошти на допомогу Херсону. Дрес-код – стиль Гавани. Обіцяють welcome drinks, музику й подарунки від партнерів.

Коли: неділя, 18 червня, 16:00

Де: «Життя чудових людей», вулиця Велика Васильківська, 36

Квитки: 700 гривень

Подія

«Стежка» в Closer


Цієї суботи «Стежка» влаштовує свій третій захід у Closer, присвячений темі прайду. На Лісовому причалі виступлять Anastasiia Slutska, Loginova, Recid, Alex Perera й «Туча». У Garden гратиме музика від Lvcerate, Yan Dobro, Zahvat. Прибуток від заходу направлять до громадської організації «Українські ЛГБТ+ військові за рівні права» й постраждалим від підриву Каховської ГЕС.

Коли: субота, 17 червня, 13:00–22:00

Де: Closer, Нижньоюрківська, 31

Квитки: від 300 гривень

Подія

Vertuha x Ukraine Pride в Closer


Організатори диско-фанк-вечірок Vertuha й команда пропатріотичного квір-руху Ukraine Pride проведуть спільний захід у Сloser. На вечірці представлять дві сцени, а протягом події виступлять 12 артистів, зокрема гість з Італії Nick Sanfrancisco, який виступить b2b з резидентом Vertuha Seba Korecky. У лайнапі – РоBo (Саша Жиляєв b2b Maurin), Sakhno b2b LDM, Kosta Denys b2b Alinikus й інші. Зібрані кошти підуть до «Культури дії» на гуманітарну допомогу постраждалим жителям Херсонщини, ГО «Help Animals» на порятунок тварин із Херсонщини й 80-й бригаді ДШВ ЗСУ на ремонт техніки й купівлю екіпа.

Коли: неділя, 18 червня, 16:00–22:30

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Триденний попап від Ponchyk Boy й One Love Coffee


З п’ятниці по неділю на Центральному залізничному вокзалі Києва ви зможете скуштувати шість видів пончиків від Ponchyk Boy і випити кави від One Love Coffee. У меню пончики класичні й шоколадні з різними начинками та присипками: «Ілля», «Валерій», «Елтон», «Бейліс», «Боббі», «Деймон».

Коли: 16 червня – 18 червня

Де: Центральний вокзал, Вокзальна площа, 1

Концерт The Koma Koma у Bel etage


Виконавець The Koma Koma у своїй творчості поєднує електронну музику зі звучанням Тернопільщини, звідки він родом. Цього разу ви почуєте новий, космічний «Майбутній альбом», у якому буде присутня тема космосу, майбутнього й філософський підтекст, що притаманний артисту. А також у програмі будуть звучати треки, що вже стали популярними.

Коли: неділя, 18 червня, 19:00

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Квитки: від 590 гривень

Подія

Попап від Equal Clothes


Бренд одягу Equal Clothes випустив нову колекцію, присвячену Аллі Горській. До неї ввійшла лімітована колекція суконь і жилети, дохід з яких передадуть на допомогу Музею шістдесятництва. На подію завітає онука Алли Олена Зарецька, яка презентує нову книгу, зробить інтерактив, а також познайомить з мистецтвом бабусі. Також буде виставка робіт з шістдесятниками від Надії Харт, прикраси від ювелірного дому Zarina, квіткові композиції від Marivanna Decor.

Коли: 17–18 червня, 11:00–19:00

Де: Suite 13, вулиця Ярославів Вал, 28

Попап Octo + BWTC


Цієї суботи баристи Octo Tower Ярослав Бугера й Тетяна Резнікова варитимуть зерно від київської обсмажувальної компанії й мережі кав’ярень Best Way To Cup. Наприклад, можна буде спробувати зерно з Кенії, Колумбії й Перу. На другому поверсі о 13:00 відбудеться відкритий капінг. Усі охочі зможуть придбати каву й дріпи від BWTC.

Коли: субота, 17 червня, 12:00–17:00

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

Йога практика від «Спілки» й Replace


У межах збору на гуманітарні бокси для визволених з полону захисників «Азовсталі» «Спілка» створила йогу-колаборацію зі студією Replace. Вона включатиме три практики щонеділі з трьома різними інструкторами й знижку 10% на абонементи Replace усім, хто візьме участь у тренуваннях. Цієї неділі практику проведе тренерка Віка, яка поєднає елементи хатха, він’яса та крійя йоги, окрему увагу приділить диханню й медитації. Після практики всі охочі зможуть спробувати постояти на цвяхах. Гроші з практики підуть на проєкт «Нарешті ти вдома» від Асоціації родин захисників «Азовсталі». Усіх учасників просять взяти із собою килимки й зручний одяг.

Коли: неділя, 18 червня, 10:00–11:30

Де: Пейзажна алея

Квитки: 200 гривень

Подія

Танцювальний перформанс: «Iʼm okay. I want to cry every time»


Хореографка Вікторія Сидорчук створить танцювальний перфоманс, який має на меті відрефлексувати й відпустити прожиті емоції під час війни за допомогою мистецтва. На перфомансі будуть поєднані реальні відео з життя Вікторії з хореографічними постановками. Таким способом відвідувачі зможуть відчути емоції, які довелося пережити дівчині за кордоном. Ціль заходу – зібрати кошти на потреби армії.

Коли: субота, 17 червня, 19:00

Де: Generator, вулиця Михайла Грушевського, 3

Квитки: 500 гривень

Подія

Концерт «Без обмежень» у Парковому


З 15 по 17 червня відбудуться перші концерти гурту «Без обмежень» в столиці за два роки. Дві ексклюзивні програми в межах туру «Разом до Перемоги». 15 червня відбудеться виступ головних українських рок-романтиків у супроводі оркестру. А 17 червня на вас чекає атмосфера рок-концерту.

Коли: 15–17 червня, 19:00

Де: КВЦ Parkovy, Паркова дорога, 16а

Квитки: від 799 гривень

Подія

Black Beats Showcase


Музичний лейбл Black Beats влаштовує івент до свого дня народження. На події кожен знайде щось собі до смаку: від хіп-хопу й R&B до поп-панку. У лайнапі – The Curly, Vioria, «Райчу», XXV кадр, «Ліл чіпсік» та багато інших.

Коли: субота, 17 червня

Де: Мала Опера, вулиця Дегтярівська, 5

Квитки: від 300 гривень

Подія

«Так а шо ти?» у Bel etage


У цю суботу в київському клубі Bel etage відбудеться івент у межах проєкту «Так а шо ти?» Це диджей-сети з хітами від початку 1980-х і до кінця 2000-х, значну частку яких займають українські пісні того часу. У лайнапі – Olvipmiss, XXV кадр, Ihor Novik.

Коли: субота, 17 червня

Де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16А

Квитки: від 500 гривень

Подія

Darkness Theory в Arsenal XXII


Цієї суботи в клубі Arsenal XXІI відбудеться електронна вечірка від об’єднання Darkness Theory. У лайнапі – Djmerkk, Dj Sacred, Jetsu, Big Mack, Chieff Rockka, Bakunn і Whereareyouerick.

Коли: субота, 17 червня, 15:00

Де: Arsenal XXII, вулиця Князів Острозьких, 8

Квитки: 350 гривень

Подія