Нова кав’ярня мережі One Love Coffee почала роботу в житловому комплексі «Новопечерські Липки», на вулиці Драгомирова. Відкриття в тестовому режимі відбулося 1 липня.

«Я давно приглядався до цього району, але зараз з’явилася можливість прийняти це приміщення. Ми дедалі більше переконуємося в тому, що тут є наша аудиторія, що тут не вистачало кав’ярні в такому форматі», – розповідає The Village Україна засновник One Love Coffee Володимир Задірака. 

У карті класичні кавові напої й напої ручного приготування, які пропонують на зерні власного обсмажування. У меню – сніданки, які готують впродовж усього дня, а також боули й авокадо-тост. 

З кавової карти:

Еспресо – 45 грн

Капучино – 60 грн

Лате – 65 грн

Фільтр – 55 грн

З меню:

Сирники в кокосовому соусі з карамельним шоколадом – 145 грн

Боул із лососем – 210 грн

Авокадо-тост із в’яленими томатами й маринованою цибулею – 225 грн

Яйця-пашот із лососем, овочами й сирним соусом – 195 грн

Також у новому One Love пропонують десерти від кондитерської Honey та ресторану Eastman: наприклад, фірмовий веганський кокосовий «Наполеон» від шеф-кондитерки First Line Group Ольги Ридвановської. 

У приміщенні близько – 25 посадкових місць, також облаштовують невеликий літній майданчик перед фасадом. В інтер’єрі власного розроблення зробили акцент на брендовий червоний колір, також за традицією облаштували книжкову полицю та шахову дошку. Використали також світлини Ксенії Каргіної з Болівії й Чаду, а також маску народності Kwele з Габону та ДР Конго. 

Окрім того, One Love планує запустити доставку кави й страв по житловому комплексу, замовлення можна буде оформити через Telegram-бот. 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00–21:00

Де

м. Київ, ЖК «Новопечерські Липки», вулиця Драгомирова, 9



Фото: Настя Шумілова для The Village Україна