Костюмована вечірка до 10 дня народження Closer, стендап в артцентрі «Братислава», акустичний концерт і вертеп від ТНМК, зліт вініломанів у «Довженко-Центрі» та жіночий стендап у кафе Shepot – ці й інші події, що пройдуть у Києві 14–16 січня.

Презентація саундтреку з фільму «Стоп-Земля» у «Хвильовому»


У «Хвильовому» відбудеться презентація саундтреку з фільму «Стоп-Земля» Катерини Горностай, який став лауреатом премії «Кіноколо» в пʼяти номінаціях, а також взяв участь у програмі Берлінале-2021. Спочатку режисерка скаже вступне слово, а потім свої діджей-сет зіграють Maryana Klochko, Dj Lil Ni та Nikita Mekenzin.

КОЛИ: четвер, 13 січня, 20:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

СКІЛЬКИ – 100 грн

КВИТКИ

Сольник Wellboy


На льодовій арені Osocor Residence відбудеться сольний концерт Wellboy просто неба. Артист виконає свої головні хіти – «Гуси» та «Вишні», а також інші пісні. На локації організують фудкорти з їжею, приготованою на мангалі, кімнату для дітей і караоке для всіх відвідувачів, яке працюватиме до пізньої ночі.

КОЛИ: пʼятниця, 14 січня, 18:00

ДЕ: Osocor Residence,                          вулиця Виноградна, 2

СКІЛЬКИ – 350–500 грн

КВИТКИ

Підпільний стендап в артцентрі «Братислава»


В артцентрі «Братислава» – реконструйованій памʼятці радянського модернізму – відбудеться черговий Підпільний стендап. Жартуватимуть та імпровізуватимуть Свят Загайкевич, Юрій Коломієць, Анна Кочегура, Антон Тимошенко та Дмитро Білоус.

КОЛИ: пʼятниця, 14 грудня, 19:30

ДЕ: «Братислава», вулиця Олександра Архипенка, 5

СКІЛЬКИ – 300–400 грн

КВИТКИ

Хор «Щедрик» у «Довженко-Центрі»


У «Довженко-Центрі» виступить дитячий хор «Щедрик», який заспіває однойменну щедрівку Миколи Леонтовича, композиції Франца Грубера та Генрі Персела, один із саундтреків до фільму «Сам удома», а також українські народні твори в обробці вітчизняних композиторів.

КОЛИ: пʼятниця, 14 січня, 19:00

ДЕ: «Довженко-Центр», вулиця Васильківська, 1

СКІЛЬКИ – 100 грн

КВИТКИ

Акустичний концерт ТНМК


ТНМК зіграє традиційний акустичний концерт-вертеп, на якому гурт виконає пісні з нового альбому. Між композиціями музиканти показуватимуть театральні скетчі й імпровізуватимуть. У ролі Чорта – Фагот, а Фоззі буде «Сіоністом». Окрім того, будуть персонажі Ірода, Смерті, Ангела та троє Царів.

КОЛИ: субота, 15 січня, 20:00

ДЕ: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

СКІЛЬКИ – 599 грн

КВИТКИ

Kyiv Vinyl Music Fair


Традиційний щомісячний зліт вініломанів Kyiv Vinyl Music Fair пройде в «Довженко-Центрі». Там можна знайти оригінальні вінілові платівки різних років і нові видання, музичну літературу, аксесуари, а також отримати консультацію у фахівців з аудіотехніки.

КОЛИ: субота, 15 січня, 12:00–19:00

ДЕ: «Довженко-Центр», вулиця Васильківська, 1

Вхід вільний

ПОДІЯ

Жіночий стендап у кафе Shepot


У кафе Shepot пройде стендап-концерт із повністю жіночим лайнапом: за жарти відповідатимуть Іра Гіль, Маша Чурабера, Аня Олександрович і Світлана Немонежина.

КОЛИ: субота, 15 січня, 19:00

ДЕ: Shepot, вулиця Басейна, 3

СКІЛЬКИ – 150 грн

КВИТКИ

Італійське техно в клубі «Арсенал XXII»


Італійський техно-музикант Pablo Bozzi, який у музичному стилі поєднує синт-вейв та італо-диско, виступить із власним діджей-сетом у клубі «Арсенал XXII».

КОЛИ: субота, 15 січня, 23:00

ДЕ: «Арсенал XXII», вулиця Московська, 8

СКІЛЬКИ – 400 грн

КВИТКИ

Балет «Лускунчик» від Раду Поклітару


Kyiv Modern Ballet до свята Старого Нового року виконає в Жовтневому палаці балетну постановку «Лускунчик» хореографа Раду Поклітару.

КОЛИ: субота, 15 січня, 15:00

ДЕ: МЦКМ Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

СКІЛЬКИ – 290 грн

КВИТКИ

10 років Closer


До 10-го дня народження Closer у клубі відбудеться костюмована вечірка, на якій зіграють 10 артистів: Zip, Bambu, Trippsy, Borys, Craig Richards, DMX Krew, Junki Inoue, Shakolin, Timur Basha та Vova Klk. Для всіх відвідувачів, які прийдуть без карнавального костюма або маски, ціна всіх різновидів квитків зростає на 200 гривень.

КОЛИ: субота-неділя, 15–16 січня, 23:00

ДЕ: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

СКІЛЬКИ – 450–680 грн

КВИТКИ

Пакистанська музика в «Хвильовому»


У «Хвильовому» започатковують новий музичний формат Expeditions, у межах якого гостей закладу знайомитимуть із музикою різних культур світу. Першу сесію про Пакистан проведе журналіст і диджей Сергій Кейн. Будуть етнічні співи, диско та пакистанський реп. Деякі з треків Кейн ставитиме з власної колекції вінілів.

КОЛИ: неділя, 16 січня, 22:00–00:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний

ПОДІЯ