Зі співтворця серіалу «Рік і Морті» Джастіна Ройланда, який озвучував двох головних героїв, зняли звинувачення в домашньому насильстві проти його експартнерки, пише The New York Times.

Жінка звинувачувала Ройланда в нанесенні тілесних ушкоджень і позбавленні волі. Утім, прокурори з Каліфорнії зняли звинувачення через брак доказів, які могли би довести факт домашнього насильства. Речниця окружного прокурора Кімберлі Еддс додала, що на рішення вплинули «нова, раніше не опублікована інформація», однак не уточнила, яка саме. Наступне засідання має відбутися 27 квітня 2023-го.

Співтворець «Ріка і Морті» Джастін Ройланд

У матеріалах суду йдеться про те, що інцидент стався в січні 2020-го. Звинувачення висунули в травні того ж року, однак про це стало відомо лише в січні 2023-го, коли відбулося досудове слухання у справі.

Після цього мультиплікаційний канал «Ріка і Морті» Cartoon Network завершив співпрацю з Ройландом. Warner Bros. Discovery однаково планує замінити Ройланда в сьомому сезоні, незважаючи на зняття звинувачень.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Джастін Ройланд і Ден Хармон створили анімаційний науково-фантастичний ситком «Рік і Морті» про божевільного вченого і його онука, обох головних героїв озвучив Ройланд. Перший сезон вийшов у 2013 році, а третій став одним із найрейтинговіших проєктів нічного програмного блоку Cartoon Network Adult Swim. Серіал продовжили на сьомий сезон.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі