Співтворець серіалу «Рік і Морті» Джастін Ройланд, який озвучив двох головних героїв, піде з серіалу після звинувачень колишньої партнерки, повідомляє The Guardian.

Жінка, з якою 42-річний Ройланд жив у 2022 році, звинувачує його в нанесенні тілесних ушкоджень і позбавленні волі. Особу жінки не розкривають, він сам відкидає звинувачення. За даними слідства, інцидент стався в окрузі Оріндж (Каліфорнія). Наступне засідання суду має відбутися 27 квітня.

Як повідомили джерела The Hollywood Reporter, озвучення, виконане Ройландом, перероблять. Водночас його завжди будуть вважати співавтором серіалу, хоч він і не буде шоуранером (єдиним шоуранером залишиться Ден Гармон).

Крім того, Ройланд має проєкти із Hulu в США й Disney+ по всьому світу, але поки що там не дають коментарів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Джастін Ройланд і Ден Хармон створили анімаційний науково-фантастичний ситком «Рік і Морті» про божевільного вченого і його онука, обох головних героїв озвучив Ройланд. Перший сезон вийшов у 2013 році, а третій став одним із найрейтинговіших проєктів нічного програмного блоку Cartoon Network Adult Swim. У 2018 році Adult Swim замовив додаткові 70 епізодів серіалу, тож «Рік і Морті» може сягнути 10 сезонів. Поки що серіал продовжили на сьомий сезон.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі