Онлайн-кінотеатр Takflix випустив добірку короткометражної анімації «Секрети дівчат» до Дня боротьби за права жінок.

«Глибока вода» Анни Дудко. Зображення: Takflix

До збірки ввійшли пʼять мультфільмів українських аніматорок: «Петрівка_реквієм» про декомунізацію Києва; «Я та моя кремезна дупа» про прийняття власного тіла; «Глибока вода» про жіночу сексуальність; «Тигр блукає поруч» про вихід із ментальної кризи; «Виходь, Masha» про реальний й онлайн-світи.

«Петрівка_реквієм» Катерини Возниці. Зображення: Takflix

Як пояснюють у Takflix, «Секрети дівчат» має на меті збільшити видимість і визнання українських аніматорок. «Стрічки піднімають проблеми розладів харчової поведінки, ментального здоров’я, прийняття себе, осмислюють урбаністичні зміни», – зазначають творці добірки.

Добірку можна переглянути за 195 гривень. 10% з кожного квитка обіцяють передати «Повернись живим», 50% – творцям кіно.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів. Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток. 10% з кожного квитка на фільм Takflix передає до фонду «Повернись живим», ще 50% – творцям кіно.

У 2022-му на Takflix вийшла трагікомедія «Я працюю на цвинтарі», перший український еротичний серіал «Острів любові», фільм про українського композитора Валентина Сильвестрова, двічі номінованого на «Ґреммі», а також анімація, створена зі сміття.


«Мавка», «Памфір» і «Джон Вік 4»: ось 20 кінопремʼєр березня, на які ми чекаємо.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Takflix