Іронічна анімація «Я та моя кремезна дупа» української аніматорки Єлизавети Письмак вийшла в онлайн-кінотеатрі Takflix.

У цій анімації режисерка Єлизавета Письмак пропонує «подивитися на жіноче тіло очима жінки» й піднімає тему розладів харчової поведінки, відзначає команда Takflix. 

«Одного ранку дівчина одягає новенькі штани, а вони не застібаються. Щоб виправити ситуацію, вона п’є тільки воду й худне до кісток. Через голод дівчина бачить марення: до неї приходить Ангел Об’єднаних Стерв Стрункодупії із запрошенням відвідати Королівство й узяти участь у церемонії», – ідеться в описі стрічки.

Фільм має українські й англійські субтитри й доступний до перегляду в усьому світі за цим посиланням.

У 2020-му стрічка зайняла друге місце на міжнародному студентському конкурсі програми «Сінефондасьйон» Каннського кінофестивалю.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів. Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток. 10% з кожного квитка на фільм Takflix передає до фонду «Повернись живим», ще 50% – творцям кіно.

У 2022-му на Takflix вийшла трагікомедія «Я працюю на цвинтарі», перший український еротичний серіал «Острів любові», фільм про українського композитора Валентина Сильвестрова, двічі номінованого на «Ґреммі», а також анімація, створена зі сміття.

У червні 2022-го Takflix випустив застосунок для Android, який можна запустити на телевізорах, смартфонах й інших мобільних простроях. У грудні запустили демо-версію застосунка для iPhone.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі