В українському онлайн-кінотеатрі Takflix вийшла которкометражна анімаційна стрічка «Тигр блукає поруч» Анастасії Фалілеєвої. Це стоп-моушн фільм, усі елементи якого зроблені зі сміття та вторинних матеріалів.

Стрічка розповідає про дівчину, яка відчуває себе тягарем для друзів і близьких. Вона наважується на самогубство, і в цей момент у її житті з’являється Магічний Тигр.

Тигра озвучив актор Андрій Лідаговський, який виконав головну роль у фільмі «Мої думки тихі».

Стрічку вже показували на міжнародних фестивалях у Токіо, Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Стокгольмі й Будапешті. Національна прем’єра відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі в 2021-му.

Фільм доступний за цим посиланням, квиток коштує 49 гривень. 10% від продажу квитків перерахують у фонд «Повернись живим».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів, серед них – трагікомедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та підліткова драма «Стоп-Земля» Катерини Горностай. Також на Takflix ексклюзивно показують екшн-трилер «Байконур. Вторгнення» про українців, які нелегально пробралися на космодром Байконур, фільм з особистих відеозаписів українських бійців в АТО «Зошит війни», фільм про українські балкони «Вхід через балкон» і трагікомедію «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго». Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток.

У червні Takflix випустив застосунок для Android. Його можна запустити на телевізорах, смартфонах та інших мобільних простроях.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі