Український онлайн-кінотеатр Takflix випустив застосунок для Android. Його можна запустити на телевізорах, смартфонах та інших мобільних простроях.

У застосунку зібрана найбільша легальна колекція українських фільмів: сучасне кіно, незалежні стрічки та кінокласика. Щоб подивитися фільм, потрібно купити на нього квиток на сайті.

Застосунок Takflix можна безкоштовно завантажити в Google Play Market. Версію для IOS планують випустити незабаром.

50% від продажу квитків Takflix передає авторам фільмів. Частину від продажу квитків віддають у фонд «Повернись живим», а також організаціям, які займаються евакуацією та підтримкою маріупольців.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів, серед них – трагікомедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та підліткова драма «Стоп-Земля» Катерини Горностай. Також на Takflix ексклюзивно показують екшн-трилер «Байконур. Вторгнення» про українців, які нелегально пробралися на космодром Байконур, фільм з особистих відеозаписів українських бійців в АТО «Зошит війни», фільм про українські балкони «Вхід через балкон» і трагікомедію «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі