Новий максі-сингл випустив український музикант Cape Cod. Це перший за три роки новий матеріал Максима Сікаленка, який увійде в його новий мініальбом.  

У реліз увійшло два треки «Летіти» і «Лететь» – українською і російською мовою. «Це вокальний електро-поп трек, що розповідає про проблеми в романтичних стосунках, які потрібно сприймати легко, як сон. [...] Це нова відправна точка проекту Cape Cod, з якої все тільки починається», – розповідають в команді Cape Cod.

Cape Cod – Летіти

Запитуємо, куди летить Cape Cod. «Сподіваюсь, у відпустку, – жартома відповідає Максим Сікаленко. – Як і для багатьох, минулий рік став досить виснажливим у всіх сенсах. І оскільки ми з сім’єю дотримувалися усіх пост-карантинних приписів, то мандрівки відійшли у далекий кут. Але зараз розумієш, що ще трохи без мандрівок чи відпустки – і маятник кохання до улюбленої столиці колихнеться у іншому напрямку».

Музикант додає, що інакше підходив до роботи над новим матеріалом: «Якщо раніше процес написання треків був скоріш аналітичним, то наразі я позбувся «комплексу Pitchfork» (коли кожний трек повинен бути максимально не схожим один на одний зі стилістичної точки зору) і відштовхувався тільки від інтуїції. Це новий досвід для мене, не хотілося цього разу марнувати час на перфекціонізм». 

Cape Cod – Лететь

В оновленому проекті Cape Cod з'явився вокаліст Олексій Савєнков, який, за словами команди, «додав проекту вокального поп-звучання». Супроводжує максі-сингл музичне відео від режисера Сергія Мисака.

Восени Cape Cod презентує ЕР з новими треками, записаний в новому складі, а також проведе його презентацію наживо.

Слухати в стримінгових сервісах – за посиланням.


 Раніше The Village Україна висвітлював альбом Echoes і виділяв його серед найкращих релізів 2018 року.  

 Також ми публікували конспект лекції Максима Сікаленка в КАМА.

 Окрім того, у рубриці «Прем'єра на The Village Україна» висвітлювали новий сингл і кліп Zbaraski.

Обкладинка та фото: Cape Cod