«Календар сталих звичок» – проєкт компанії Carlsberg Ukraine. Його створили для користувачів, які хочуть вести більш екологічний та усвідомлений спосіб життя. Жовтень присвятили порадам, які допоможуть кожному економніше використовувати енергоресурси, не погіршуючи якості життя.

Усі поради жовтня об’єднані під назвою «Енергоефективність: із чого почати?» й містять короткі пояснення з фактами та корисні посилання. Цього місяця ви дізнаєтесь, як правильно користуватись холодильником і зарядними пристроями, що таке фантомне навантаження та як його уникнути, чому слід перейти на енергозаощаджувальні лампочки та домашню техніку з високим рівнем енергоефективності.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Календар сталих звичок» створено на основі 17 Глобальних цілей Асамблеї ООН. Кожен місяць має певну тематику та відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Жовтневий календар присвячений Цілі №7 «Доступна та чиста енергія». ЇЇ головні завдання – забезпечити загальний доступ до енергоресурсів, сприяти розвитку альтернативних джерел енергії, які були би більш екологічними й енергомісткими, а також збільшити частку енергетики з відновлюваних ресурсів.

«Яким був би наш світ без електрики? Важко навіть уявити. Енергоресурси потрібні людям для комфортного життя: ми користуємось домашньою технікою та високими технологіями, заряджаємо ґаджети й автівки, не боїмося темноти, тому що завжди можна ввімкнути світло. Завдяки електриці розвиваються й інші галузі, наприклад, освіта й охорона здоров’я, підприємництво та сільське господарство. Сучасний світ залежить від розвитку бюджетних енергоресурсів та їхнього безперебійного постачання. Також гостро стоїть питання економії енергії та перехід на її більш екологічні й альтернативні джерела», – зазначають у Carlsberg Ukraine.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на вересень.

Додати корисні звички в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE