«Календар сталих звичок» – проєкт компанії Carlsberg Ukraine. Його створили для користувачів, які хочуть вести більш усвідомлений спосіб життя. Вересень присвятили саморозвитку, рівним правам на освіту та зменшенню гендерної й соціальної нерівності.

Усі звички вересня об’єднані під гаслом «Вчитися ніколи не пізно». Цього місяця ви дізнаєтеся, хто такий SDG-амбасадор і як ним стати, навіщо дивитися TEDx, де та як дарувати книжки, які вам уже не потрібні. Крім цього, ви знайдете посилання на тренінг для молодих підприємців від Британської Ради, онлайн-курс позитивних змін і сталого розвитку й інші джерела для саморозвитку.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Календар сталих звичок» створили на основі 17 Глобальних цілей Асамблеї ООН. Кожен місяць має певну тематику та відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Вересневий календар присвятили Цілі сталого розвитку №4 – «Якісна освіта» та №17 – «Партнерство заради стійкого розвитку». Їхні головні завдання  забезпечити права людей на інклюзивне навчання, а також рівні умови для отримання дошкільної, початкової та середньої освіти всім хлопчикам і дівчаткам, підвищити рівень якості освіти, вдосконалювати навчальні заклади та мобілізувати фінансові, технічні й розумові ресурси для підвищення рівня життя країн, що розвиваються.

«Освіта та навчання в будь-якій сфері життя є невіддільною рушійною силою, без якої неможливий прогрес. Томас Едісон казав, що геній – це лише 1% таланту та 99% – поту. Якісна освіта та партнерство допоможуть досягти Цілей сталого розвитку. Можливість отримати освіту та змога застосовувати знання допомагають людям подолати бідність, розширюють можливість жити повноцінним життям. Також освіта та партнерство впливають на підвищення рівня толерантності, інклюзивності, зменшення гендерної та соціальної нерівності», – зазначають у Carlsberg Ukraine.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на серпень.

Додати корисні звички в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE