24 вересня у винному гастромаркеті WINETIME проведуть щорічну чорну п’ятницю. На покупців чекають 23% знижки на понад 10 000 товарів: вина світових марок і хіти міцних напоїв, натуральне м’ясо, понад 50 різновидів сиру і 100 різновидів м’ясних делікатесів, органічну, фермерську, безлактозну та vegan-friendly продукцію, оливки, соуси та чаї.

Позиції від WINETIME, на які варто звернути увагу


ВинА та шампанське

  • Canace Nero di Troia – у цьому вині є всі архетипічні риси сходу Італії: повнотілість, складність, шовковиста текстура й оксамитова танінність. Воно інтригує ароматом чорних ягід, шоколаду, лакриці та вишні, поволі розкривається відтінками какао, обсмаженої кави, лугових трав і прянощів.
  • Vintae Zero Zero Red – безалкогольне й органічне вино з м’якими танінами та ягідно-джемовими нотами в смаку. Після виготовлення напою проводять делікатний процес холодної деалкоголізації, щоб не змінити ароматичний і смаковий профіль напою. Склад –100% гарнача тінта.
  • Champagne Lanson Black Label Brut – освіжне та збалансоване шампанське від одного з найстаріших домів Шампані. Має нотки персика, абрикосів, жовтих слив, айви, яблук і жасмину. 

Фермерські продукти з усього світу

  • Ковбаса Mortadella Bologna з трюфелем від Negrini  має натуральний склад і ніжну текстуру й містить шматочки справжніх трюфелів, що додають пікантності та легких фундучних відтінків.
  • Хамон Gran Duroc без кістки від El Conchel  підійде під акомпанемент насичених чорних ягід, підсмажених тостів і прянощів.
  • Сир Gruyere від Margot  швейцарський вершково-ніжний, твердий сир із легким горіхово-фруктовим присмаком. Пасуватиме до червоних витриманих вин.

Окрім гастрономії, знижки діють і на товари для дому. У WINETIME радять звернути увагу на келихи від Riedel, а ще на термочашки та пляшки від французького бренда Qwetch.


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ WINETIME