Мурал про адопцію безпритульних тварин «Сімʼя для чотирилапого» відкрили біля Лукʼянівки. Малюнок на фасаді будинку на вулиці Золотоустівській, 23, створила формація Kailas-V.

Мурал зображає зооволонтерку Анастасію Тиху, яка разом із чоловіком вивела близько 30 тварин з Ірпеня на початку повномасштабного вторгнення РФ. Малюнок повторює фото американського фотографа Крістофера Очіконе.


Мурал відкрили Suziria Group, до якої входить мережа зоомагазинів Master Zoo. Мета – популяризувати адопцію чотирилапих, щоби зменшити навантаження на притулки.

Наразі в Україні близько 150 тисяч тварин, які потребують допомоги, а в прифронтових областях чотирилапих побільшало вдвічі, кажуть у Suziria Group. У червні в Києві зафіксували рекордну кількість тварин, які знайшли новий дім. Це сталося після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Мурал «Сімʼя для чотирилапого» – один із понад 70 муралів творчої групи Kailas-V, яка також створила «Святу Джавеліну», «Грушевського» й «Крути». У липні 2023-го формація розмалювала притулок для тварин «Бест Френдз» на Київщині, який частково відбудували. Там звели ветеринарний комплекс, операційну, а також інфекційне, терапевтичне й реабілітаційне відділення.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі