Основні роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу мають завершити до кінця 2024-го, повідомляє очільник департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор.

У КМДА кажуть, що основним питанням реконструкції транспортної розвʼязки на перетині Берестейського проспекту з вулицею Вадима Гетьмана залишається облаштування зʼїздів на Берестейський проспект.

Будівлю цеху №5 заводу «Більшовик» знесуть, щоби добудувати розвʼязку Шулявського шляхопроводу

Для цього потрібно було знести цех №5 колишнього заводу «Більшовик», зазначає Кандибор. Демонтаж хочуть розпочати вже в серпні 2023 року.

Ремонт підземного переходу через Берестейський проспект планують завершити до кінця 2023 року. Тендерні процедури мають завершити до травня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Підземний перехід і транспортну розв’язку біля Шулявського мосту КМДА планує оновити за 34 мільйони гривень. Виконати реконструкцію підземного пішохідного переходу й транспортної розв’язки мають до кінця 2023 року.


Частина Шулявського шляхопроводу обвалилася в лютому 2017 року. Роботи з демонтажу на мості почалися в березні 2019 року. Головну конструкцію нового Шулявського мосту над проспектом Перемоги встановили в жовтні 2019 року.

У липні 2021 року КМДА опублікувала оновлений проєкт реконструкції Шулявського шляхопроводу, згідно з яким роботи коштуватимуть 1,99 мільярда гривень. Вартість ремонту зросла майже на один мільярд гривень проти проєкту від 2019 року. Пізніше в КМДА пояснили, чому зросла вартість.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі