Фотопроєкт «Сій хліб і квіти всупереч напастям» представила інклюзивна пекарня Good Bread. Головні герої проєкту  люди з ментальною інвалідністю, які залучені до випікання хлібу.

«Ми змушені прийняти невідворотність війни і біль несправедливих втрат. Але в пітьмі з’являється надія. Бо там, де є надія – там сила. Наша сила – сіяти хліб і квіти. Всупереч темряві і болі, щоб давати надію на світло тим, хто поруч»,  ідеться в описі проєкту.

У межах проєкту пекарня також почала збір на безкоштовні паски до Великодня для військових та цивільних на прифронтових територіях.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Good Bread From Good People – київська пекарня, яка працевлаштовує людей з ментальною інвалідністю, зокрема з розумовою відсталістю, синдромом Дауна й аутизмом. Заклад почав працювати понад три роки тому й змінив кілька локацій.  З 24 лютого пекарня призупинила продаж кексів і випікала безкоштовний хліб для людей на деокупованих і прифронтових територіях.

У лютому 2023 року інклюзивна пекарня Good Bread From Good People відновила продаж лимонних кексів уперше з початку повномасштабної війни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі