Український бренд Lac Sante створив косметичні набори для жінок-військових, які можна «підвісити», проєкт реалізують разом із благодійною організацією «Землячки. Ukrainian Front».

До «Набору турботи» входять три універсальні засоби: крем, загоювальний бальзам і гідрофільна олія для інтимної гігієни.

Олія запобігає бактеріальним і грибковим інфекціям та дозволяє проводити щоденні гігієнічні процедури з мінімальною кількістю води, кажуть у команді бренда. 

SOS-бальзам працює як антисептик, а також усуває свербіж, прискорює загоєння опіків, саден, подряпин, тріщин, допомагає в разі обвітрювання або обмороження.

Крем підійде для основного щоденного догляду за шкірою обличчя, тіла й рук, також його можна використовувати в холодну пору як захисний крем і для швидшої регенерації в разі некритичного обвітрення.

Уся косметика упакована в легку алюмінієву тару, додають у Lac Sante.

Набір можна придбати для захисниць онлайн за цим посиланням. Військовим набори передаватимуть за допомогою організації «Землячки. Ukrainian Front».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У бойових діях в Україні безпосередньо бере участь близько 5 тисяч жінок. Загалом до армії після початку повномасштабного вторгнення приєдналися більш як 38 тисяч жінок, понад тисяча з них стали командирками.

У 2022-му вперше в історії ЗСУ для жінок, які служать в армії, вирішили створити уніфіковану військову форму. Розробленням форми займаються ініціативні волонтерські групи.

А український виробник «Арсенал Патріота» створив для жінок-військовослужбовиць лінійку полегшених бронежилетів, які містять плити з броньованої сталі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото: Lac Sante