Відвідати локацію на Софійській площі можна до 16 січня, на Контрактовій площі та біля Арки дружби народів – до 23 січня, повідомили в КМДА.

Тема локації на Софійській площі присвячена Різдвяній дивоночі. Навколо ялинки встановили коло у вигляді вертепу. Довкола площі розташовані ярмарок, фотозони, майстерня, музей новорічних прикрас, ковзанка й атракціони. Головну ялинку висотою 31 метр прикрашає 10-кілометрова гірлянда та 20 тисяч іграшок червоного та золотого кольорів.

На Контрактовій площі працює локація «Різдво на Подолі». Там розташована перша в Україні прогулянкова ковзанка довжиною понад 200 метрів з альтанкою для відпочинку, кав’ярнею та музичною сценою.

На локації біля Арки дружби народів є фудкорти, лаунж-зона зі столиками та гарячими напоями й гойдалки з панорамним оглядом на Київ. Також тут можна погрітися біля вогнища, яке облаштоване як артінсталяція.


У Києві та передмісті працюють й інші новорічні локації: Roshen Winter Village біля станції метро «Деміївська», «Зимова країна» на ВДНГ, «Хеппі місто»на «Даринку» біля метро «Лісова», «Резиденція Доброчара» в «Добропарку» під Києвом, містечко на Банковій із ковзанкою та фудкортами, а також «сімейна» новорічна локація з резиденцією святого Миколая в парку Шевченка.

The Village Україна розповідали, де шукати різдвяну атмосферу в Києві.

У січні 2022-го біля села Хотянівка Вишгородського району, що під Києвом, відкрився сімейний парк для зимових розваг під назвою Woodhills.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

ОБКЛАДИНКА Й ФОТО: КМДА