З 14 вересня, коли в Києві почне діяти режим «помаранчевої» карантинної зони, школи в місті будуть працювати в очному та змішаному форматах, повідомляє КМДА.

Наразі рівень захворюваності вчителів і школярів низький – на карантин закриті дві з 428 шкіл столиці.

Однак у разі спалаху інфекції керівники шкіл мають різні сценарії для зміни організації навчання. У разі будь-яких змін усі батьки отримають повідомлення від класних керівників.

Міська влада переконує: дезінфектори та маски для вчителів закупили в достатній кількості, усі працівники освіти щодня проходять температурний скринінг, за станом здоров’я дітей стежать викладачі та медсестри.


 Київ почав новий 2020–2021 навчальний рік 1 вересня у звичайному форматі. Кожна школа може обирати свою модель навчання – очну або дистанційну. Змінено графіки приходу дітей до школи, відкрито додаткові входи, розроблені напрямки руху учнів і збільшено час на перерви між уроками.

 10 вересня Київ потрапив у «помаранчеву» карантинну зону через зростання кількості хворих на коронавірус, і тому з 14 вересня в місті введуть низку обмежень. Але, наприклад, два київські фітнес-клуби не збираються закриватися.

 Станом на 13 вересня коронавірус виявили у 154 335 жителів України, за останню добу зареєстрували 2 476 випадків.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: КМДА