Біля Львівської площі у Києві відкривають новий простір Kooperativ Coworking & Community.

Його засновують виконавчий директор Fedoriv Creative Company Андрій Федорів, автор київського готелю Bursa Василь Гроголь та Едвард Мейор, який просував створення коворкінгів у Парижі.

Kooperativ займе приміщення київського книжкового заводу «Жовтень». Коворкінг площею 4 000 квадратних метрів зможе вмістити 660 робочих місць. У просторі також буде дах площею 1 000 квадратних метрів з садом, зонами для барбекю та спорту.

Резиденти коворкінгу матимуть цілодобовий доступ до приміщення та сервісів: автомобільної та велосипедної парковок, капсул для сну, кімнат для переговорів, кухонь і безкоштовних напоїв. Також у приміщенні передбачений амфітеатр для публічних подій на 120 місць.

У просторі облаштують ігрові кімнати, зони відпочинку та кімнати догляду за дитиною. Будівля також буде пристосована для людей з інвалідністю.

Простір планують відкрити у листопаді 2019 року. Першим резидентом коворкінгу стане Fedoriv Agency – нова компанія Федоріва, маркетингове агентство, яке буде займатися лише рекламою та розробкою брендів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Kooperativ