«Укрзалізниця» подовжила терміни повернення залізничних квитків до 90 днів для внутрішнього сполучення та 180 днів для міжнародних напрямків, повідомляють у міністерстві інфраструктури.

Раніше повернути квитки можна було впродовж місяця. Також в компанії зробили необов’язковим погашення квитка – для цього пасажирам слід було звернутись у каси для проставлення відміток на проїзних документах.

Квитки, які придбані в інтернеті, повертаються через онлайн-сервіси. Водночас, якщо кошти будуть повернені з вирахуванням комісії – її розмір повернуть пасажиру на карту окремим платежем.

Вартість проїзних документів за невикористані квитки на поїзди приміського сполучення також відшкодовується у повному обсязі. Повернути їх можна впродовж місяця.

Усі вокзали закриті для відвідувачів, працюють лише залізничні каси на повернення квитків. На вокзали запускаються одночасно групи людей – не більше 10 осіб.


Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину. З 17 березня у Києві обмежать роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

У Київській області запровадили режим надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі