Фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA перенесли через карантин, який напередодні ввели у країні, повідомила команда фестивалю.

«Ми занепокоєні ситуацією з поширенням коронавірусу COVID-19 у світі та потенційною загрозою виникнення епідемії в Україні. Безумовним правилом проведення фестивалю Docudays UA є гарантування безпеки всіх його учасників. Саме з цих міркувань, задля зменшення ризику для здоров’я гостей, учасників та учасниць, відвідувачів та відвідувачок фестивалю ми ухвалили рішення про перенесення часу проведення фестивалю 17 Docudays UA»,  повідомили у Docudays UA.

Команда фестивалю планує його відкласти на другу половину квітня і підкреслює, що не думає його скасовувати. «Однак це не визначено остаточно й залежатиме від майбутньої санітарно-епідеміологічної ситуації в Україні та світі»,  повідомили у Docudays UA.

Найближчим часом на сайті фестивалю опублікують інформацію про придбані абонементи.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Які події в Києві скасують або перенесуть через коронавірус

Читати

 ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ − читайте у статті The Village Україна та на сайті від МОЗ.

 Перший випадок зараження коронавірусом в Україні виявили у Чернівцях. Наразі це ЄДИНИЙ ТАКИЙ ВИПАДОК в країні.

 Утім уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН В УКРАЇНІ НА 3 ТИЖНІ у зв’язку з поширенням коронавірусу, а КМДА − з 12 березня до кінця місяця.

 Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу.

 Інтерактивну виставку Ukraine WOW теж закрили через карантин в Україні. Це не єдина подія, яку скасували через коронавірус.